Poliția Neamț, amendă și lemn confiscat la un gater din comuna Pipirig (FOTO)

Un gater din comuna Pipirig a fost amendat de polițiști și i s-a confiscat o cantitate de aproximativ 80 metri cubi de material lemnos.

În perioada 24-25 iulie, polițiștii din cadrul Sectiei de Politie Rurală Targu-Neamt, împreuna cu politisti din cadrul Biroului Pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamt au acționat, pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice.

Cu această ocazie, au fost efectuate verificări la un operator economic, din localitatea Pipirig, pentru neregulile constate fiind confiscată valoric cantitatea de aproximativ 80 m.c. material lemnos rășinoase, în valoare de aproximativ 15.000 lei.” – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Totodată, gaterul a fost sancționat contravențional pentru detinerea de material lemnos fără proveniență legală și neîmprejmuirea unui depozit de material lemnos, cu amendă în valoare de 15.000 lei.

De asemenea a fost reținută cantitatea de 34,84 m.c. material lemnos, lemn rotund rășinoase în vederea stabilirii provenienței.

PUBLICITATE