Poliția Neamț – 91 polițiști, avansați la termen


2Astăzi, 15 septembrie, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț a avut loc festivitatea de avansare la termen a unui număr de 91 polițiști nemțeni cu ocazia îndeplinirii stagiului minim în gradul profesional deținut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La festivitatea de avansare au participat în calitate de invitați Prefectul Județului Neamț, doamna Niculina Dobrilă și domnul Bourceanu Adrian, membru în cadrul Comitetului de organizare a Autorității Teritoriale de Ordine Publică Neamț.

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Neamț, comisar șef de poliție Tablan Costel Paul, a nominalizat polițiștii avansați în gradul 3profesional următor, respectiv 25 ofițeri de poliție și 66 agenți de poliție, iar după citirea ordinelor de avansare, au fost transmise mesaje de felicitare din partea invitaților și a conducerii inspectoratului.

În cadrul festivității a fost transmis și mesajul inspectorului general al Poliției Române cu prilejul acordării gradului profesional următor:
Ziua de astăzi este un moment de referință în cariera dumneavoastră în care primiți răsplata profesionalismului, cinstei și corectitudinii dar și recunoașterea unei munci făcute cu dăruire, cu o mare investiție afectivă, cu răbdarea și puterea de a duce lucrurile până la capăt.
Cu toate acestea, ceremonia de azi trebuie să fie și un moment de reflecție cu privire la obligațiile și responsabilitățile imense care vă revin pentru consolidarea imaginii instituției.
4Sunt convins că, împreună, vom demonstra în continuare că Poliţia Română reprezintă un factor de stabilitate, securitate şi siguranţă civică, iar fiecare dintre noi, va dovedi încredere, eficienţă şi fermitate în aplicarea legii, astfel încât atât românii cât și ceilalți cetățeni europeni să se bucure de liniştea şi siguranţa firească de care au nevoie.
În această zi atât de importantă, încărcată de emoție și solemnitate, cu prilejul acordării gradului profesional următor, în numele conducerii Poliției Române, vă felicit și vă urez mult succes în activitățile desfășurate pentru atingerea obiectivelor asumate.

D.M.B.
PUBLICITATE