„PNL se târăște în mizerie până la capăt”

Niciodată în România ultimilor 30 de ani, de când trăim în democrație, nu a mai fosta atâta degringoladă și atâtea manevre pentru fraudarea mascată a alegerilor, din partea partidului aflat la putere.

Disperarea de a nu pierde Guvernarea îi face pe liberali să apeleze la tertipuri nebănuite de o minte normală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi, au fost schimbați toți reprezentanții PER din cele 490 de secții de votare din județ și există suspiciunea că au fost înlocuiți cu membri PNL.

Există informații că și pe reprezentanții UDMR în secții, tot PNL i-a nominalizat, adică sunt tot oamenii lor.

Cu același scop, al păstrării puterii cu orice preț, a fost emisă o împuternicire a Grupului Parlamentar al Minorităților Naționale din Camera Deputaților, prin care este nominalizat Panaite Vasile să desemneze membrii Organizației Asociația Italienilor din România, în birourile electorale de circumscripție și în cele de secție de votare de pe raza județului Neamț. De precizat că Vasile Panaite este candidat pe listele PNL.

Membrii Partidului Social Democrat consideră ca sunt grave probleme de moralitate pentru PNL în organizarea acestor alegeri.

Având în vedere tertipurile la care s-a apelat inclusiv astăzi, se ajunge în situația de a fi câte 4 oameni puși de liberali în fiecare secție de votare din județul Neamț.

Reprezentanții PSD întreabă public – câți din cei 490 de nominalizați de astăzi au sau au avut adeziune la PNL? Câți unguri trăiesc în județul Neamț, având în vedere că au reprezentanți în fiecare secție? Dar italieni, câți sunt în județ? Este posibil ca și aceștia să fie actuali sau foști membri PNL?

Ce se întâmplă în județul Neamț este un abuz al celor de la PNL, care păcălesc legea pentru a obține niște avantaje în procesul electoral.

Este, de fapt, o continuare a imoralității de care a dat dovadă reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul penelist George Lazăr, care refuză să lămurească cetățenii dacă are legături cu lumea interlopă, ca urmare a dezvăluirilor din presă!

PNL trăiește în mizerie până în ultima clipă a guvernării pe care a avut-o și a distrus țara. Dar orice ar face, românii s-au convins cine trebuie să le reprezinte interesele în următorii 4 ani!

PUBLICITATE
SURSĂPARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT NEAMȚ - COMUNICAT DE PRESĂ