PNL Piatra Neamț – comunicat de presă


Prefectul de Neamț trebuie să plece,
iar PNL Piatra Neamț își va apăra consilierii municipali contra oricărui abuz

PNL Piatra Neamț respinge cu indignare tentativa de intimidare a consilierilor municipali PNL venită din partea prefectului Ioan Vlad Angheluță.

Considerăm că prefectul de Neamț acționează la comanda politică a PSD, fiind foarte departe de imparțialitatea presupusă de funcția pe care o ocupă. Faptul că PSD Neamț i-a luat imediat apărarea este cel mai bun indiciu în acest sens.

Ne alăturăm colegilor din conducerea județeană liberală și cerem demisia prefectului Angheluță, care s-a descalificat moral în fața nemțenilor prin jocurile politice pe care le face. Nu este treaba prefectului să verifice partidele politice, iar adresele trimise de către prefectură la PNL reprezintă un abuz.

Îi asigurăm pe toți colegii liberali din Piatra Neamț vizați nominal de intimidările prefectului Angheluță că îi vom susține și că vom lupta contra oricăror încercări de a-i demite din Consiliul Municipal Piatra Neamț.

Îi asigurăm de asemenea pe pietreni că liberalii vor combate întotdeauna abuzurile și că vor milita pentru respectarea legii de către toții funcționarii publici.

Biroul de Presă al Organizației Municipale PNL Piatra Neamț