PNL Piatra-Neamț, ce mai implicată organizație din județ, dizolvată. Ludovic Orban: „O decizie ciudată”

Președintele PNL, Ludovic Orban, reacționează după ce una dintre cele mai implicate și mai puternice filiale din Neamț – PNL Piatra-Neamț – a fost dizolvată de Biroul Județean, condus de deputatul Mugur Cozmanciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Abia ce am aflat despre situația de la Neamț. Vreau să mă documentez despre motivele care au stat la baza acestei decizii. Mi se pare cam ciudat, mai ales că eu am fost la multe evenimente organizate de domnul primar Dragoș Chitic. E ciudat ca Biroul Județean să dizolve Biroul Municipal care e condus de primar. Ar trebui să fie niște motive extrem de serioase pentru o astfel de decizie. Cu atât mai mult cu cât eu nu am avut motive de nemulțumire legate de activitatea organizației municipale.” – ne-a declarat președintele PNL, Ludovic Orban

Reacția vine după ce Biroul Politic Permanent Județean – PNL Neamţ – a decis joi (7 martie) seara dizolvarea Biroului Permanent Local (BPL) PNL Piatra-Neamţ pe motive pe care încă nu ni le-au comunicat.

Și primarul Dragoș Chitic a avut o primă reacție la această decizie:

Este o decizie nedreaptă pe care o vom contesta. Organizația municipală PNL Piatra-Neamț este una dintre cele mai active și funcționale organizații locale. Prin astfel de acțiuni PNL Neamț își periclitează sansa de a deveni cea mai puternică forță politică județeană.”

PUBLICITATE