PNL Neamț se reorganizează. Eugen Țapu – copreședinte PNL Piatra Neamț. Monica Anton – purtător de cuvânt

Astăzi, 11 septembrie, la sediul Partidului National Liberal filiala Neamț, în urma unei conferințe de presă s-a prezentat noua conducere a PNL Piatra Neamt și purtătorul de cuvant al partidului.
Astfel, într-o decizie a Comitetului Județean Executiv, s-a stabilit ca purtatorul de cuvânt al partidului să fie numită Monica Anton iar organizația municipala PNL Piatra Neamț să aibă ca președinte (din partea vechilor liberali) pe senatorul Eugen Țapu Nazare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

 

Untitled

Comunicat de presă PNL NEAMȚ

Co-preşedinţii PNL Neamţ deputatul Mugur Cozmanciuc şi Alexandru Drăgan au prezentat astăzi în cadrul conferinţei de presă deciziile luate zilele acestea în organizarea filiale Judeţene PNL Neamţ, precum şi proiectele pe care PNL îşi doreşte să le demareze în această sesiune parlamentară.

În acest sens, co-preşedintele PNL, Neamt Mugur Cozmanciuc, a subliniat că unul dintre proiectele PNL îl reprezintă reforma parlamentară cu scopul de a creşte cota de încredere din rândul românilor.  ”Întrucât alegerile uninominale- ca şi experiment-  s-au dovedit nereușite, începând cu anul 2016 ne vom reîntoarce la votul pe liste. Faptul că forul legislativ se află la cea mai mică cotă de încredere în rândul românilor, este rezultatul unui cumul de factori. Plecând de la această realitate PNL a ajuns la concluzia că o reformă parlamentară nu mai poate fi întârziată sens în care doamna co-preşedinte Alina Gorghiu va prezenta un proiect.  Totodată, doresc să vă informez că domnul senator Eugen Tapu-Nazare a preluat şefia comiei economice din cadrul Senatului României, precum şi conducerea filialei PNL Piatra Neamţ , înlocuindu-l pe domnul deputat Radu Surugiu care a fost cooptat în structura de conducere a organizaţiei PNL Suceava și se va implica și in organizația municipală Târgu Neamț în vederea maximizării votului PNL”, a explicat deputatul Mugur Cozmanciuc.

Co-presedintele PNL Neamț, Alexandru Drăgan, a prezentat decizia luată în cadrul Comitetului Județean Neamț cu privire la desemnarea doamnei Monica Anton ca purtător de cuvânt al organizatiei PNL Neamț. Am simţit nevoia de a avea un om care să ducă mesajul organizaţiei PNL Neamţ către public şi care să intermedieze relaţia cu mass-media. Cu toţii am căzut de acord că doamna Anton este cea mai potrivită pentru această funcţie şi îi mulţumesc că a acceptat propunerea noastră”, a precizat liderul PNL Neamț.

Domnul senator Eugen Țapu Nazare a prezentat deciziile organizatorice la nivelul organizației municipale și a făcut referire la mult discutata competiție din PNL Neamț privind desemnarea candidatului la Primaria Municipiului Piatra Neamț. ”Vreau să vă spun că această competiţie internă arată, în primul rând, că PNL nu duce lipsă de resurse umane. Am ales să deschidem competiţia şi să nu alegem un candidat în spatele uşilor închise. E un semnal de democraţie internă în primul rând, dar şi de racordare la pulsul comunităţii. Iar această idee de competiţie internă n-a fost gândită  doar pentru a alege cel mai potrivit candidat, ci şi pentru a genera o competiţie de idei. Sunt convins că în urma acestui demers va rezulta cel mai bun program de administraţie locală, unul cu adevărat aplicat la nevoile comunităţii. Ştiu că mai ales presa locală e interesată de momentul desemnării candidatului PNL, şi implicit a viitorului primar, aşa că sunt în măsură să vă anunţ că numele câştigătorului competiţiei interne va fi anunţat la mijlocul lunii noiembrie”, a precizat senatorul Eugen Țapu Nazare.

Doamna Monica Anton și-a preluat mandatul de purtător de cuvânt al PNL Neamț.  ”Le mulţumesc ambilor co-preşedinţi pentru faptul că au avut încredere să mă propună pentru această funcţie. Ştiu că nu m-am înhămat la o muncă uşoară, dar o să o fac cu plăcere şi asta e cel mai important pentru mine.  Pentru că dumneavoastră, presa, veţi fi cei cu care voi lucra din această postură, vreau să vă asigur că veţi găsi în mine mereu un partener de discuţie. Presa a fost mereu un factor important în viaţa comunităţii nemţene şi sper să rămână şi pe mai departe aşa. Văd această funcţie una în care trebuie să îmi ajut şi partidul, dar şi pe dumneavoastră, iar principalul meu obiectiv va fi să dezvolt o relaţie corectă şi onestă între PNL Neamţ şi mass-media. Am văzut cu toţii ce rol important au jucat comunităţile sociale online în alegerile prezidenţiale şi în alegerea domnului preşedinte Klaus Iohannis, iar noi trebuie să învăţăm cu toţii din această experienţă. Partidul Naţional Liberal are în momentul de faţă un departament de comunicare online la nivel central, iar noi cei de la PNL Neamţ, la rândul nostru, vom avea un responsabil pe acest segment”, a conchis noul purtător de cuvânt al PNL Neamț.

PUBLICITATE