PNL Neamț respinge categoric orice colaborare cu PSD

Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a transmis, astăzi, într-o conferință de presă, un mesaj ferm prin care a negat orice posibilitate de colaborare cu PSD la nivelul Consiliului Județean Neamț dar și la alegerile din 2024.

Mesajul liderului liberal vine ca reacție la zvonurile apărute cu privire la o înțelegere între cele două partide.

„Pentru că se discută, nu spațiul public, pe la colțuri, pe la mese, pe la cafenele (…) că PSD la Neamț ar fi ajuns sau ar urma să ajungă la o înțelegere cu Partidul Național Liberal să avem la nivelul Consiliului Județean Neamț o colaborare.

Exclus! Nu! Fals! Nu am discutat cu cei de la PSD nici cu Vasilică Harpa nici cu ceilalți colegi ai domniei sale de ani de zile. (…) Deci nu avem nicio înțelegere la nivelul județului Neamț cu PSD să avem vreo colaborare la nivelul Consiliului Județean Neamț cu ei. – a spus președintele PNL Neamț, George Lazăr.

Totodată, acesta a mai declarat că PNL Neamț nu va avea vreo înțelegere sau colaborare cu PSD la alegerile de anul viitor. El a respins cu fermitate afirmațiile false că cele două partide ar avea o abordare comună la alegerile din 2024, inclusiv posibilitatea unui candidat comun la Consiliul Județean și în diverse localități.

„Tot pesediștii acreditează știri false precum că s-au înțeles cu noi, cei de la PNL, să avem o abordare comună la alegere din 2024 (candidat comun la CJ, în localități).

Nu avem nicio înțelegere cu PSD-ul și în mod foarte important nici nu va exista vreo înțelegere cu PSD-ul la nivelul județului Neamț ca să avem candidaturi comune, alianță comună la CJ, alianță la primării. Candidații noștri vor candida pe Partidul Național Liberal, primarii noștri vor câștiga alegerile, iar candidații cu șanse reale la localitățile unde avem sondaje făcute vor candida de pe PNL și vor câștiga.

Aceste afirmații, aceste zvonuri lansate de către pesediști în tot felul de spații nu fac altceva decât să-i decridebilizeze pe ei, să arate cât de slab sunt din punct de vedere politic și să încerce cumva să creeze câte o mică breșă, câte o câte un gând greșit, unora sau altora dintre colegii Partidul Național Liberal, posibil candidați la alegerile din 2024, care să se dezarmeze, eventual să își caute să și caute în altă parte un alt partid.” – a mai spus George Lazăr

PUBLICITATE