PNL Neamț propune un plan ambițios în Poiana Teiului cu Alexandru Teodor Chirilă

Alexandru Teodor Chirilă se lansează în lupta electorală pentru primăria Poiana Teiului cu un portofoliu de proiecte ce promite să atragă fonduri europene și să sporească calitatea vieții comunității locale.

Alexandru Teodor Chirilă este un respectat om de afaceri în comunitatea Poiana Teiului și candidatul PNL Neamț pentru fotoliul de primar al comunei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu o viziune clară pentru viitor, Chirilă își propune să aducă transformări semnificative care vor îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor și infrastructura locală.

Comuna Poiana Teiului se află în nord-vestul județului, la poalele munților Stânișoarei, pe malurile râului Bistrița, imediat în aval de lacul Izvorul Muntelui. Din punct de vedere istoric comuna Poiana Teiului este atestată documentar din secolul al XV-lea, denumirea provenind de la poienile numeroase utilizate pentru pășunatul animalelor pe care există tupâlcuri de tei.

Alexandru Teodor Chirilă este candidatul PNL Neamț pentru primăria Poiana Teiului.
Domnul Chirilă are 45 de ani, este un om de afaceri cunoscut şi respectat în comunitate.

Cunoaște nevoile și problemele cu care se confruntă locuitorii comunei și își propune să aducă schimbările necesare, pentru a îmbunătăți calitatea vieții în comuna Poiana Teiului.” – a transmis PNL Neamț

Principalele proiecte pe care le are în vedere sunt:

1. Cadastrarea întregii comune;
2. Extinderea și îmbunătățirea rețelei de apă la nivelul întregii comune;
3. Extinderea și reabilitarea drumurilor comunale;
4. Înființare centru social.

Într-un parteneriat strategic cu Consiliul Județean Neamț, care va fi condus de George Lazăr, Chirilă își propune să acceseze fonduri europene, esențiale pentru realizarea unui Parc Tematic Fărcașa – Poiana Teiului și crearea unui târg tradițional în comună. O altă prioritate este operaționalizarea unui centru gratuit pentru consultanță pe fonduri UE, pentru a sprijini locuitorii și afacerile locale.

„Într-un parteneriat, Consiliul Județean Neamț – George Lazăr și Primăria Poiana Teiului – Alexandru Teodor Chirilă, cei doi își propun să se axeze pe dezvoltarea infrastructurii și atragerea de fonduri europene pentru dezvoltare.

În acest sens, prioritățile sunt realizarea unui Parc Tematic Fărcașa – Poiana Teiului, crearea unui târg tradițional în comună și operaționalizarea unui centru gratuit pentru consultanță fonduri UE.

Îi dorim mult succes colegului nostru și vă invităm să îl susțineți și dumneavoastră!” – mai precizează PNL Neamț

PUBLICITATE