PNL Neamț – Investiție de peste 13 milioane de lei în drumurile din comuna Ștefan cel Mare

Astăzi, la Ministerul Dezvoltării, domnul primar Sorin Ouatu a semnat contractul de finanțare pentru proiectul de “Reabilitare și modernizare rețea stradală“ în comuna Ștefan cel Mare, în valoare de peste 13 milioane de lei.

Primarul liberal, Sorin Ouatu a mai bifat un proiect, cel al modernizării drumurilor locale din comuna Ștefan cel Mare, arătând încă o dată, că eforturile sale și ale colegilor din administrație, se concretizează în investiții ce țin de infrastructură și cresc nivelul de trai al localnicilor.

Cu o administrație publică performantă și implicată în atragerea de fonduri europene și guvernamentale, locuitorii comunei Ștefan cel Mare vor beneficia de condiții moderne și de facilități atât ale infrastructurii rutiere cât și a celei de gaze naturale, pe viitor.

La semnarea contractului de finanțare, alături de domnul primar și de echipa dumnealui, a fost astăzi la Ministerul Dezvoltării, domnul deputat Tudor Polak, si împreună cu domnul ministru Adrian Veștea, s-au discutat detaliile implementării proiectului de reabilitare și modernizare a rețelei stradale, precum şi oportunități viitoare de finanțare ale obiectivelor de investiții asigurate prin Compania Națională de Investiții și Ministerul Dezvoltării.

Proiectele de investiții în infrastructura rutieră, in rețele de gaze naturale precum și în rețelele de apă și canalizare sunt prioritatea zero pentru dezvoltarea județului Neamt. Este esențial să le asigurăm nemțenilor condiții de bază în fiecare localitate, fără excepție.

„În calitate de președinte al PNL Neamț, consider că e de datoria noastră, a  administrației liberale, să aducem proiecte în Neamț și să modernizăm localitate cu localitate.

 Echipa liberală din județul Neamț, este orientată către soluții, investiții și mijloace de dezvoltare care să asigure județului Neamț o evoluție constantă, pe toate planurile. Ne bucurăm să vedem și rezultate concrete în acest sens, multe dintre administrațiile publice locale liberale având în derulare sau deja finalizate proiecte importante, în infrastructura de drumuri, în infrastructura de apă și canal sau pentru construcția unor obiective necesare în comunitate, pentru care au obținut finanțări europene sau guvernamentale substanțiale.

Felicitări domnului primar Sorin Ouatu pentru Acest nou proiect de aproximativ 13 milioane de lei în comuna Ștefan cel Mare şi mulțumiri totodată domnului ministru Adrian Ioan Veştea pentru întregul sprijin acordat județului nostru.” – a declarat George Lazăr, președintele PNL Neamț

PUBLICITATE
SURSĂComunicat de presă - PNL Neamț