PNL-iștii nemțeni s-au împăcat cu hoţii care le-au spart sediul

Reprezentanții PNL Neamț au retras plângerea împotriva hoților care au spart sediul în noaptea de 26 spre 27 august 2020.

Judecătoria Piatra-Neamţ a dispus încetarea procesului penal în cazul celor trei indivizi care au spart sediul PNL Neamț şi au furat dintr-un seif 88.000 de lei. (vezi decizia instanței AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reprezentanţii PNL şi-au retras plângerea, astfel, întreaga muncă a poliţiştilor care, după mai multe zile de anchetă şi investigaţii i-au identificat şi prins pe infractori, a fost în zadar.

Instanţa i-a obligat pe cei trei hoţi să achite cheltuielile judiciare însumate la 60.000 de lei, în timp ce PNL are de dat doar 1.000 de lei cheltuieli judiciare.

Reamintim că, la data de 29 octombrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în municipiul Piatra Neamț, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma descinderilor, polițiștii au descoperit și indisponibilizat un autoturism, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, au fost puse în aplicare mandatele de aducere emise pe numele persoanelor bănuite, două fiind depistate în municipiului Piatra Neamț, iar cea de-a treia în municipiul Roman.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 26/27 august, un bărbat de 39 de ani, din Roman, împreună cu o altă persoană, ar fi pătruns prin efracție în sediul unui partid politic din Piatra Neamț, de unde ar fi sustras 88.000 de lei, precum și alte bunuri, beneficiind de sprijinul celorlalte două persoane de 33, respectiv 45 de ani, din Tîrgu-Neamț, care ar fi supravegheat zona comiterii faptei. (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE