PNL Bicaz, întărit cu figuri cheie din politică și afaceri pentru alegerile locale

Consilierul local USR, Adrian Săpunaru, președinte al acestei formațiuni din Bicaz, alături de omul de afaceri Viorel Ursu, s-au alăturat echipei lui Iulian Matasă

Candidatul PNL Neamț pentru Primăria orașului Bicaz, Iulian Matasă și-a mărit echipa cu consilierul local USR, Adrian Săpunaru și omul de afaceri Viorel Ursu, din Bicaz,

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Liderul liberalilor nemțeni a apreciat că acest lucru va aduce plus valoare proiectelor pe care Iulian Matasă le are în vedere și care vor îmbunătății mult calitatea vieții celor din Bicaz.

Așa cum îl cunosc pe Iulian Matasă și-a ales cumpănit oamenii, iar un om cu experiență în management și cu viziune ca el, nu poate decât să reușească în tot ce și-a propus și să aducă Bicazului strălucirea pe care o merită.

Iulian Matasă este un om care își iubește orașul, un om tânăr și cu viziune, care va implementa proiecte care vor ridica standardul de viaţă al tuturor bicăjenilor.

Îi felicit pe cei doi noi colegi și le urez bun venit în echipa liberală.”, a declarat George Lazăr, președintele PNL Neamț și candidatul liberalilor pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Neamț.

Candidatul PNL Neamț, pentru Primăria Bicaz, Iulian Matasă, a declarat că este bucuros de faptul că cei doi au ales echipa liberală și că au ales exact echipa care va reuși să dezvolte Bicazul.

Mă bucură alegerea celor doi și îi asigur că împreună vom avea realizări și proiecte importante pentru comunitate cu impact direct asupra calității vieții locuitorilor din Bicaz”, a declarant candidatul PNL Neamț la Primăria orașului Bicaz, Iulian Matasă

PUBLICITATE