Pleci la mare? Iata modelele de autoturisme de care poti beneficia apeland la serviciile de inchirieri masini

Petrecerile de 1 mai ce au avut loc pe plajele litoralului nostru au anuntat, oficial, deschiderea sezonului estival 2018. De acum, gandul la nisipul fin si apa rece a marii ne va indemna sa ne facem planuri cat mai din timp pentru binemeritata vacanta. Un prim pas in planificarea acesteia va fi transportul, iar firmele de inchirieri masini au pregatit deja ofertele tentante pentru vara aceasta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Una din posibilitatile de transport catre statiunile de la Marea Neagra este trenul, insa deseori vedem la televizor fel si fel de reportaje descurajatoare in legatura cu acest mijloc de transport. Printre dezavantajele vehiculate in mass media, intarzierile constante, conditiile de disconfort si aglomeratia de pe rutele “de vacanta” sunt cele care ne conving sa ocolim mersul cu trenul catre mare, mai ales cand planuim un sejur mai lung si avem o droaie de bagaje.

O a doua posibilitate ar fi microbuzul, dar ruta pe care o va parcurge acesta este aceeasi cu a tuturor masinilor ce au ca destinatie litoralul, insa confortul si spatiul de depozitare lasa de dorit.

Pentru cazurile in care doresti sa beneficiezi de confortul si siguranta unei masini, atat in timpul transportului spre destinatia aleasa, cat si in zilele de vacanta, pentru a vizita diferite locuri ale zonei, alegerea optima este contractarea serviciilor unei firme de inchirieri masini. Pentru a-ti usura alegerea autovehiculului potrivit pentru tine, vom propune cateva optiuni care sa intampine nevoile fiecaruia.

In cazul in care planuim o escapada romantica impreuna cu persoana iubita, firmele de inchirieri masini ne pun la dispozitie o gama variata de automobile economice si fiabile, iar unul dintre cele mai potrivite este modelul Ford Fiesta. Cu un design atragator, consum redus, sisteme de siguranta de ultima generatie si spatiu suficient pentru doua persoane si bagajele aferente, aceasta masina este disponibila pentru 18-25 euro/zi, in functie de durata sejurului dumneavoastra.

Un sejur cu familia, in cazul celor cu unul sau doi copii, poate fi completat cu un hatchback din variata oferta de inchirieri masini pusa la dispozitie, iar una dintre variantele preferate de clienti este Ford Focus, un deosebit model al clasei compact, care ne va oferi, pe langa siguranta, confort sau consum redus, si unele dotari importante, precum pilot automat, comenzi pe volan sau senzori de lumina si ploaie. Putand fi inchiriat la un pret care e cuprins intre 22 si 30 euro/zi, Ford Focus este o alegere ideala.

Totusi, daca nevoia de spatiu de depozitare este una mare, mai ales cand luam in calcul jucariile suficiente pentru 3 copii, atunci vom cauta in oferta firmelor de inchirieri masini modele mai spatioase, pregatite pentru bagajele noastre. Printre autoturismele favorite din aceasta categorie este Skoda Octavia, care-i va satisface pana si pe cei mai pretentiosi dintre noi, avand un portbagaj de aproape 600 de litri, suficient pentru a ne transporta oricate haine si jucarii am dori sa luam cu noi. Pe langa asta, dotarile premium de care beneficiezi in aceasta clasa nu sunt de trecut cu vederea. In ofertele companiilor de inchirieri masini, Skoda Octavia poate varia intre 30 si 40 euro/zi, in functie de perioada pe care este inchiriata.

O ultima varianta se adreseaza familiilor care vor sa se distreze la plaja impreuna sau chiar celor care au patru-cinci copii si o nevoie uriasa de spatiu. Pentru aceste cazuri aparte, ofertele firmelor de inchirieri masini propun variantele clasei 8+1, printre care putem regasi Volkswagen Transporter si Mercedes Vito, ambele oferind spatiu si confort sporit pentru pasageri. Mai mult, in cazul a doua sau trei familii care aleg sa foloseasca impreuna o astfel de masina, costurile se vor imparti si vor fi usor de suportat.

Bineinteles, pe langa modelele ideale de autovehicule care sa corespunda nevoilor tale, am analizat si ofertele marilor firme de inchirieri masini, propunand o solutie si in acest sens. Astfel, serviciile competitive de inchirieri masini pe care le propunem sunt puse la dispozitie de FocusRent, companie cu o experienta de peste 10 ani in piata de inchirieri masini din Romania care ofera toate taxele (RCA, full CASCO, rovinieta) incluse in pretul masinii, astfel incat nu va mai trebui sa scoti din buzunar si acele sume.

PUBLICITATE