Planul premierului Ludovic Orban dacă rămâne fără bani: VA DA AFARĂ BUGETARI

Întrebat cum se va descurca cu bugetul pe 2021 fără a tăia din pensii și salarii, cum a promis, Ludovic Orban a declarat că va da afară bugetari, informează libertatea.ro.

Duminică seară, la România TV, premierul a spus că angajații din sectorul public care nu-și fac treaba sunt vizați de restructurări. „Dacă va fi necesar, vom optimiza structurile instituțiilor publice, mai scăpând de unii care nu își fac treaba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Înseamnă trebuie să facem simplificare, digitalizare, oricum trebuie să facem un audit, o evaluare a funcționării a instituțiilor publice și în mod evident e posibil să fie redus numărul de angajați în sectorul public, dar să stea liniștiți, orice angajat într-o instituție publică care își face treaba nu e în pericol”, a declarat premierul la România TV.

Ce înseamnă pentru premierul Orban ”să își facă treaba” este greu de spus, atât timp cât cea mai proaspătă investigație Recorder arată că liberalii au dat oameni afară pentru clientela proprie de partid (vezi aici).

”Sunt în pericol cei care au fost obișnuiți să se facă că muncesc, nu cei care își fac treaba. În rest, obiectivul nostru este să creștem veniturile oamenilor, dorim o creștere economică cât mai rapidă, am pregătit acest plan de dezvoltare a României care este fundamentat, în care arătăm pașii pe care îi parcurgem, sursele de finanțare, etapizarea și efectele pe care le generează fiecare măsură pe care vrem să o implementăm”, a mai declarat Orban.

PUBLICITATE