Planul de măsuri al primăriei Piatra Neamț pentru cei afectați de sistarea apei

Articolul continuă după anunț

Având în vedere întreruperea furnizării apei de către compania județeană ApaServ în municipiul Piatra-Neamț, exceptând zona cuprinsă între Praul Cuiejdi de la Spitalul Județean până la Bld. 9 Mai, pentru remedierea defecțiunii de la conducta de aducțiune DN 600 de pe strada Petru Rareș, din data de 01-07-2016, Primăria Piatra-Neamț va aplica un plan de măsuri pentru ca disconfortul produs cetățenilor din zonele afectate să fie minim.

  Concret, măsurile sunt următoarele :

– Pentru persoanele vârstnice, aflate în imposibilitate de a se deplasa, și pentru persoanele cu handicap grav se va asigura apa potabilă, la cerere.

– Pentru unitățile subordonate primăriei se va asigura atât apa potabilă cât și cea menajeră.

– Cu sprijinul Inspectoratului Județean de Situații de Urgență Neamț vor fi înființate,la cerere, pe toata durata sistarii apei, în zonele afectate, puncte de distribuție a apei menajere.

Pe toată durata sistării apei, Primăria va pune la dispoziție un număr de telefon de urgență, unde persoanele vârstnice, aflate în imposibilitate de a se deplasa, și persoanele cu handicap grav pot solicita apă în caz de nevoie. Acesta este: 0748146751.

Apa Serv a comunicat că va relua furnizarea apei în jurul orei 21:00.

Vezi și Angajații ApaServ lucrează la remedierea avariei din Piatra Neamț. FOTO

PUBLICITATE

Pe cine ați vota, astăzi, la Primăria Piatra-Neamț?

View Results

Loading ... Loading ...