Pietreni, haideți la sport la firul ierbii – La Caiace! (FOTO)

Dacă sunteți în căutarea unor antrenamente care să vă energizeze vara și care să vă antreneze musculatura la maximum atunci sunteți așteptați La Caiace.

Și anul acesta, antrenorii de fitness din Piatra-Neamț s-au alăturat proiectului Sport la firul ierbii, seară de seară pietrenii fiind așteptați la mișcare și relaxare în mijlocul naturii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Zilele de marți și joi sunt dedicate orele de fight klub fitness și functional training sub îndrumarea Magdei și Alexandru Mihai.

Practicând aceste tipuri de antrenamente se ajunge la un corp suplu, tonifiat și definit, prin multitudinea de planuri și unghiuri utilizate la fiecare exercitiu.

Miercurea ne aduce disciplina spartană a echipei de la Spartan Army Cross Training. Antrenamentul spartan este denumit astfel datorită faptului că solicită aproape la maxim toate grupele musculare majore ale organismului uman.

Dragoș Cîmpanu este alături de iubitorii de mișcare cu antrenamente pline de energie și distracție, antrenamentele lui ocazionale fiind motiv de bucurie și relaxare.

Pentru a participa la activităţile din program nu aveţi nevoie decât de echipament sportiv şi bună dispoziţie.

Antrenamentele sunt gratuite, dar de veți simți nevoia să sprijiniți efortul antrenorilor veți putea să le oferiți suportul vostru după fiecare antrenament.

Miscarea în aer liber este o bună modalitate de a vă menține în formă și vă aduce nenumarate beneficii atât pe plan fizic, cât și pe plan psihic.

„Le mulțimim antrenorilor implicați în această mișcare de masă și Clubului Sportiv Ceahlăul pentru că au înțeles că activitațile sportive în natură sunt o bună modalitate de a educa pietrenii pentru un stil de viață sănătos.” – este mesajul celor de La Caiace

Programul complet poate fi găsit aici: pagina de facebook La Caiace

PUBLICITATE