Pietreanul Mathias Gherghel a câștigat pentru al doilea an consecutiv locul I în concursul de downhill ”Tare ca Piatra”

Concursul de downhill ”Tare ca Piatra”, care este organizat neîntrerupt din 2005 până în zilele noastre, a luat sfârșit.

Surprinzător este că numărul copiilor și juniorilor înscriși a fost mai mare ca niciodată. Astfel, 231 concurenți s-au înscris pe website, iar 185 concurenți au fost confirmați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

132 din 185 sunt concurenți în categoriile COPII (10-14 ani) și JUNIORI (15-19 ani), lucru fără precedent în istoria competiției.

Una din surprize a reprezentat-o tocmai un tânăr competitor din Piatra-Neamț, Mathias Gherghel, care a reușit să obțină locul I la categoria juniori.

Este cu atât mai impresionant cu cât se întâmplă foarte rar ca un localnic să obțină locul I la un campionat organizat in localitatea lui, cu atât mai rar să se întâmple asta de două ori consecutiv.

Și toate astea în condițiile în care au participat bicicliști care fac parte din echipe cu renume, ori din Lotul național, sponsorizați și cu antrenor personal.

Mathias Gherghel a obținut și anul trecut locul I la categoria copii, în cadrul aceluiași concurs ”Tare ca Piatra”, iar anul acesta, în martie, a câștigat locul I la ”Rarăul winter 4 cross” care a avut loc la Câmpulung Moldovenesc.

PUBLICITATE