Pietreanul Liviu Săndulache i-a lăsat pe jurați cu gura cascată în semifinalele „Românii au talent”

Edițiile live „Românii au talent”, sezonul opt, au luat startul vineri, de la 20.30, cu primii 10 semifinaliști: Andreea Ghitiu (muzică), Cesima Nechifor (gimnastică), Elina Savga (patinaj artistic), Gabriel Vizitiu (contorsionism), Mirela Louis (acrobație), Bianca Mihai (muzică), Mistah White (interpret), Liviu Sandulache (pictură), Roxana Zorzolan (muzică) și Sergiu Hudrea (chitară)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Liviu Săndulache este născut şi locuieşte în Piatra Neamţ. În liceu, în clasa a noua, a realizat că vrea să facă pictură, portrete. A început să iasă cu aparatul foto pe stradă, să imortalizeze oameni, pe care apoi i-a pictat. La 16 ani a avut prima expoziţie în Piatra Neamţ. După aceasta, a început să-şi vândă lucrările. În momentul de faţă vinde foarte bine în afara ţării. Totul a presupus multă muncă şi nopţi nedormite. În copilărie, Liviu a avut un accident care i-a schimbat complet viaţa. E alt om de atunci. Înainte îi plăcea fotbalul, după accident nu a mai dat cu piciorul în minge. Susţine că nu regretă nimic din ce a decis şi a făcut până la 19 ani.

În emisiunea de aseară, Liviu a pictat cu mâinile goale, iar rezultatul i-a lăsat pe jurați cu gura cascată.

În urma votului publicului, primul concurent calificat în finala „Românii au talent” a fost Cesima Nechifor, iar juriul a ales pe Sergiu Hudrea să meargă mai departe.

Vezi și „Românii au talent“: Patru de „DA” și o îmbrățișare din partea Mihaelei Rădulescu pentru un tânăr din Piatra-Neamț

Vezi și Liviu Săndulache – La doar 18 ani a reușit să impresioneze publicul iubitor de artă

PUBLICITATE