Pietreanca Adriana Ciobanu merge mai departe în galele live de la „Vocea României“

Pietreanca Adriana Ciobanu s-a calificat în Galele LIVE la Vocea României. Duelul dintre Adriana Ciobanu si Andrei Barz din echipa Loredanei a fost unul emoționant în special pentru jurați. Loredana le-a oferit celor doi piesa „Visez din Nou”, interpretată de Loredana, alături de Smiley, în anul 2001. La final, antrenoarea celor doi a ales să meargă mai departe cu Adriana Ciobanu, iar Andrei Barz a fost eliminat după ce niciun alt jurat nu l-a salvat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Și Despot a avut cuvinte de laudă pentru Adriana. „M-ai fermecat prin vocea ta cristalină, ai interpretat melodia impecabil, deci eu pe tine te-aș alege dacă aș fi în locul Loredanei„, a afirmat solistul trupei Vița de Vie.

Adriana Ciobanu (17 de ani, din Piatra-Neamț), a reușit să impresioneze publicul și juriul de la Vocea României, la audițiile pe nevăzute (în luna septembrie), în a doua ediție a sezonului 7. A urcat pe scenă cu ajutorul unor cârje, iar momentul în care jurații s-au întors și au văzut-o i-a lăsat cu gura căscată. Deși a impresionat întreg juriul de la Vocea României, doar Loredana a apăsat butonul care i-a acordat Adrianei un loc în echipă. Când s-au întors scaunele, Loredana nu și-a putut stăpâni lacrimile iar ceilalți au amuțit.

Adriana Ciobanu este elevă a Școlii Populare de Arte, având ca profesor îndrumator pe Apreutesei Roxana Elena.

Video – AICI


Vocea Romaniei – sezonul 7: Adriana Ciobanu vs. Andrei Barz – Visez din Nou pe vocearomaniei.protv.ro

PUBLICITATE