Pieton beat, întins pe carosabil, călcat de mașină

În Borlești, un accident rutier s-a soldat cu rănirea unui pieton care se afla întins pe carosabil. Testarea făcută de polițiști a arătat o alcoolemie ridicată în cazul pietonului.

„La data de 1 februarie, în jurul orei 17:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 156C, în localitatea Borlești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Tazlău, conducea un autoturism pe DJ 156C, în localitatea Borlești, ar fi suprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din județul Harghita, care se afla întins pe partea carosabilă, rezultând rănirea acestuia” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit surselor noastre, șoferul ar fi trecut cu roata peste piciorul stâng al pietonului.

„Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul pietonului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.” – au mai precizat polițiștii

PUBLICITATE