Pieton beat, accidentat de mașină în timp ce traversa neregulamentar

Ieri, 22 martie, în jurul orei 20:00, polițiștii nemțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 12 C, pe direcția Bicaz-Tașca.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat de 41 de ani, din Bicazu-Ardelean, conducea un autoturism în afara localității Bicaz, ar fi surprins și accidentat, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale, un bărbat de 43 ani, din Bicaz, care se afla angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, rezultând rănirea acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul pietonului rezultând o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit Serviciului de Ambulanță, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral, fracturi costale și fractură de gambă stângă. Bărbatul a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi transportat la CPU a Sp. Orăşenesc Bicaz. De la Bicaz victima a fost transportată de un echipaj cu asistent medical la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

PUBLICITATE