Pieton accidentat de mașină în Neamț. Șoferul a părăsit inițial locul accidentului

Un eveniment rutier grav s-a produs în afara localității Dochia, unde un pieton a fost accidentat de un autoturism, șoferul părăsind inițial locul accidentului.

„La data de 27 martie, în jurul orei 19:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în afara localității Dochia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism din direcția Mărgineni spre Piatra-Neamț, ar fi surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Negritești, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă, rezultând rănirea acestuia.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto și-ar fi continuat deplasarea, revenind ulterior la fața locului.” – a transmis Poliția Neamț

Ambii participanți la trafic au fost supuși testării alcoolemiei, constatându-se că pietonul avea o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul exirat.

Poliția continuă cercetările pentru a clarifica circumstanțele exacte ale accidentului, inclusiv sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

PUBLICITATE