Piedone a făcut un parc în doar 11 zile, cam cât durează o ridicare de canal în Piatra-Neamț

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, continuă să surprindă cu măsurile ”revoluționare” care sunt luate pentru locuitorii sectorului și nu doar cu măsurile, ci și cu felul în care manageriază primăria, notează mesajul.ro.

După ce săptămâna trecută i-a dat jos din mașini pe toți polițiștii locali și i-a pus să patruleze pe jos (vezi aici), primarul Piedone le-a dat termen subordonaților din primărie ca în 11 zile să transforme Parcul Pecineaga în unul din cele mai moderne locuri de relaxare din București.

Cam tot atât durează la Piatra-Neamț să fie ridicat un canal la cotă. Ridicat prost, dacă e să ne uităm la cele proaspăt lucrate de pe strada Ștefan cel Mare.

În urmă cu 11 zile, Piedone a mers în Parcul Pecineaga și l-a găsit plin de mizerie, bănci rupte, locuri de joacă distruse, iar suprafețele verzi erau pline de bălării.

Unde suntem, în Evul Mediu? La țară, unde suntem aici? Pe toată platforma asta vreau să văd echipamente de fitness, copaci, băncuțe!

În Săptămâna mare vreau inaugurat parcul acesta, să se bucure oamenii de Paște. Nu știu cum lucrați, zi, noapte, nu mă interesează.” – spunea primarul Piedone.

După 11 zile, în Vinerea mare, primarul a inaugurat noul Parc Pecineaga, care era de nerecunoscut. 200 de muncitori au lucrat zi și noapte pentru a-l aduce la forma finală.

Am decis ca astăzi, în Vinerea Mare, să redau locuitorilor Sectorului 5, Parcul Pecineaga, amenajat la cele mai moderne standarde. Lucrarea a fost finalizată în timp record pentru ca locuitorii din zonă să se poată bucura de sărbători, de acest spațiu de relaxare, care este totodată și un plămân verde, unde oamenii se pot recreea și pot respira un aer curat.

Așa cum am promis și în campania electorala, îi asigur pe locuitorii Sectorului 5 că nu voi dezamăgi și că voi fi zi de zi pe teren, pentru a duce acest sector la un nivel de civilizație demn de o capitală europeană.

Cu această ocazie vreau să vă transmit tuturor un Paște Fericit, multă sănătate și să vă asigur încă o dată că nu vă voi dezamăgi.” – a foist mesajul primarului postat pe facebook.