Piatra-Neamț: Vezi cine este noul City Manager care va câștiga 16.000 lei pe lună

Proaspătul primar al Municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, a anunțat persoana care va ocupa postul de City Manager. Este vorba de inginerul Vlad Moscalu, un apropiat al primarului.

Acesta va avea un salariu de 16.000 lei brut la care se pot adăuga sporuri de până la 50% pentru proiecte europene sau indemnizații, inclusiv cele pentru hrană și vacanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Andrei Carabelea: ”Vlad Moscalu va fi de mâine noul City Manager al municipiului Piatra-Neamț. Din dorința unui viitor mai bun pentru copiii noștri, a acceptat provocarea de a fi City Managerul orașului Piatra Neamț.

De la bun început mi-am dat seama că e omul potrivit să îl am alături. Avem valori comune și suntem atenți la ce lăsăm în urmă. L-am văzut la lucru în calitate de consilier personal și m-a convins că duce tot ce își asumă la bun sfârșit.”

Spre deosebire de Andrei Carabelea, care și-a numit un prieten apropiat pe postul de City-Manager, primarul Timișoarei – Dominic Fritz, a cerut locuitorilor să-i dea cel mai bun administrator public:

Dominic Fritz: ”Dați cu toții share acestui mesaj! Dați de veste că Timișoara merită cel mai bun city manager!
Caut Administrator Public / City Manager!
Caut un lider dinamic, eficient și integru, cu experiență semnificativă în managementul public și/sau privat pentru poziția de Administrator Public/City Manager în Primăria Timișoara.
Sunteți o persoană proactivă, promotoare a transformării organizaționale, cu spirit antreprenorial și disciplină? În mijlocul unei cariere de succes, vă doriți nu doar o nouă provocare profesională, ci și să vă implicați activ în slujba comunității?
Vreți să faceți parte din echipa de conducere în ceea ce va deveni una din cele mai dinamice administrații locale din România, în al treilea cel mai mare oraș din România, Capitala Europeană a Culturii 2023, cu un buget anual de 1,5 miliarde lei?” – scrie primarul Timișoarei pe pagina de Facebook.
PUBLICITATE