Piatra-Neamț: Un tânăr de 18 ani, reținut pentru mai multe infracțiuni contra patrimoniului

n ziua de 08.11.2017, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au reținut un tânăr de 18 ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni contra patrimoniului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor efectuate, tânărul este bănuit că ar fi avut diverse forme de participație la săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și ar fi săvârșit infracțiunile de furt calificat și violare de domiciliu în cursul lunii august și septembrie a.c.

După depistare, polițiștii au luat măsura reținerii tânărului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim faptul că aceeași persoană a mai fost reținută de polițiști în data de 29.09.2017.

În urma activităților desfășurate la acea dată, cu sprijinul luptătorilor S.A.S. Neamţ şi a jandarmilor, tânărul de 18 ani a fost identificat şi condus la sediul unităţii de poliţie, pentru cercetări. În baza probelor administrate la momentul respectiv exista bănuiala rezonabilă că acesta ar fi comis trei infracţiuni de furt calificat, cu un prejudiciu estimat la suma de aproximativ 4500 lei.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauze, polițiștii au reținut persoana pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

PUBLICITATE