Piatra-Neamț – Un șoferul beat a accidentat o femeie și a părăsit locul faptei

Un accident de criculație a avut loc astăzi, 2 martie, în jurul orei 16:00, pe strada General Dăscălescu din Piatra-Neamţ (zona 1 Mai).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, o femeie a fost accidentată de un autoturism iar șoferul și-a continuat deplasarea, părăsind locul faptei. Victima a fost transportată la spital.

Polițiștii au reușit să găsească mașina implicată iar șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Cel mai probabil, acesta va fi cercetat pentru vătămare corporală, părăsirea locului accidentului și conducerea sub influența alcoolului.

În ziua de 02.03.2017, polițiștii rutieri au intervenit pentru cercetarea la fața locului în cazul unui accident de circulație produs pe str. Gen. Dăscălescu, în urma căruia conducătorul auto a părăsit locul faptei. Un echipaj de poliție rutieră, aflat în zonă, a preluat informațiile de la fața locului și a plecat în urmărirea autoturismului care și-a continuat deplasarea, acesta fiind oprit la un kilometru distanță față de locul accidentului. Polițiștii au identificat conducătorul auto, un bărbat de 62 de ani, din Dumbrava Roșie, stabilindu-se că în timp ce conducea autoturismul pe direcţia de mers Piatra Neamţ-Bacău a surprins și accidentat o femeie de 53 de ani, din Piatra Neamț, care s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, de la dreapta spre stânga sensului de mers. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultat a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

Un filmuleț postat pe rețelele de socializare surprinde momentul în care a fost prins șoferul vinovat.

sursa video: Facebook
PUBLICITATE