Piatra-Neamț – Un șofer de taxi a murit subit după ce a alimentat la PECO

Un eveniment tragic a avut loc în dimineața zilei de 16 martie, când un bărbat în vârstă de 60 de ani din Piatra-Neamț a suferit un infarct mortal la scurt timp după ce a alimentat cu carburant

În această dimineață, în jurul orei 09:00, polițiștii nemțeni au fost alertați despre un incident petrecut la o stație de carburant, unde un bărbat în vârstă de 60 de ani a manifestat o stare de rău imediat după ce a alimentat autoturismul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Intervenția rapidă a unui echipaj medical nu a putut schimba, din nefericire, soarta bărbatului, decesul acestuia fiind constatat la scurt timp.

Potrivit surselor noastre, se pare că victima era un șofer de taxi, iar cauza imediată a decesului pare să fi fost un infarct.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț pentru efectuarea necropsiei, care va oferi mai multe detalii asupra circumstanțelor exacte care au condus la tragicul eveniment.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă), o procedură standard în astfel de cazuri, pentru a clarifica toate aspectele incidentului.

PUBLICITATE