Piatra-Neamț: Un bărbat și-a înjunghiat soția și a încercat să se sinucidă, ieri (29 aprilie)

Procurorii nemțeni au avut o zi grea sâmbătă (29 aprilie 2017). După o crimă în comuna Borlești (vezi articolul – AICI), anchetatorii au de cercetat și un caz de tentativă de omor ce a avut loc în municipiul Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din informațiile pe care le avem, ar fi vorba de un bărbat de 50 de ani din Piatra-Neamț care a încercat să-și omoare soția și să se sinucidă. Conflictul ar fi pornit de la un divorț între cei doi iar cearta se putea transforma într-o crimă. Bărbatul, aflat sub influența alcoolului, și-a înjunghiat cu un cuțit soția (în zona gâtului), după care a încercat să își ia viața.

Conform reprezentanților Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț, pacientul, în vârstă de 50 de ani, este internat la Psihiatrie cu un diagnostic de sevraj agravat de consumul acut de etanol. Acesta, pe fondul altercacției cu soția, i-a provocat o plagă, în regiunea cervicală, după care a avut și el o tentativă de suicid (tot o plagă în zona cervicală). Pentru bărbat, rana a fost ușoară (a avut nevoie doar de pansamente) și nu a fost necesară internarea la Chirurgie. Starea lui psihică este bună acum.
Soția acestuia a fost operată în cursul zilei de ieri, la ORL, iar astăzi s-a intervenit din nou, pentru că a făcut un hematom. Momentan este stabilă și internată în Secția ORL.

PUBLICITATE