Piatra-Neamț: Un bărbat s-a trezit cu dosar penal din senin. Cineva i-a folosit datele de identificare

La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au fost sesizaţi de un bărbat de 30 de ani, din Piatra Neamţ, despre faptul că la data de 6 aprilie a.c.  i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având suspendată exercitarea dreptului de a conduce de către lucrătorii de poliţie din Bucureşti, aspect ce nu corespunde realităţii, fiind posibil ca o altă persoană să-i folosească datele personale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii rutieri au constatat faptul că la data de 29 noiembrie 2017, un tânăr de 26 de ani din Pîngaraţi, a condus o autoutilitara pe o stradă din Piatra Neamţ, având o concentraţie alcoolică de peste limita legală.

Cu ocazia depistării, acesta nu avut asupra sa documentele personale şi a declarat în fals datele de identificare ale bărbatului din Piatra-Neamţ.

Totodată, s-a stabilit faptul că tânărul din Pîngaraţi  nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. informează IPJ Neamț

PUBLICITATE