Piatra-Neamț: Un bărbat a murit în stradă. Martorii acuză că ambulanța a venit prea târziu

ACTUALIZARE: Piatra-Neamț: Un bărbat a murit în plină stradă. Vezi poziția Serviciului de Ambulanță Neamț

Clipe dramatice în Piatra-Neamț. Un bărbat a zăcut aproximativ jumătate de oră în mijlocul stăzii, deși cel puțin trei martori au sunat la „112”. Incidentul a avut loc astăzi, 13 februarie, în jurul orei 15:30.

Primii la fața locului n-au fost medicii de pe salvare ci Poliția, care la rândul lor au chemat o ambulanță, după cum susțin unii martori.

S-a sunat la Ambulantă … nimic. Cel puțin trei persoane au sunat la 112 si a ajuns Poliția. Stam de jumatate de ora. – a fost mesajul postat pe Facebook de Gianina Buftea

Într-un final a ajuns un echipaj SMURD care au început să-l resusciteze. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a decedat.

Cei de la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț susțin că s-a trimis imediat salvarea la fața locului. Poliția a ajuns mai repede pentru că în zona respectivă au intervenit la un alt caz, similar, în care s-a trimis o ambulanță. Conform SAJ Neamț, bărbatul ar avea 82 de ani.

Vezi și comunicatul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț – AICI

Sursa foto/video: Gianina Buftea
loading...

One comment

  1. Aceasta nu este ambulanța de la SAJ, este SMURD si mai bine întrebați institutiile abilitate de unde a venit autospeciala, nu cumva de la vreun caz care nu necesita medic?Asa se intamplă când coordonarea este făcută de niște asistente sau uneori de medici de familie…faceti săpaturi domnilor, buba este veche.Si unde era ambulantă c2(tot cu medic) de la SAJ?

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*