Piatra-Neamț: Trei fetițe și mama lor au rămas fără casă (Apel umanitar)

Un incendiu a lăsat fără casă o femeie și pe cele 3 fetițe ale ei. În sprijin, Carmen Suciu (Asociația Născută Înger) împreună cu Craivan Ciprian și Elena au decis să se implice și în aces caz cutremurător.

Marți, în jurul orei 16:25, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din municipiul Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incendiul, produs de un scurtircuit electric, se manifesta în interiorul unei locuințe situată pe strada Cetatea Neamțului, nr. 32 (vis-a-vis de Centrul Social Pietricica).

Potrivit ISU Neamț, au ars bunurile materiale din interiorul a două camere (obiecte de mobilier, materiale textile, aparate electrice și electrocasnice etc). (vezi articolul AICI)

În urma incendiului, trei fetițe și mama lor au rămas pe drumuri.

Este vecina mea și ieri a rămas pe drumuri cu 3 fetițe de 7, 5 și 4 ani. Din fericire pompierii au ajuns repede și au salvat exteriorul casei dar interiorul este scrum din cauza unui scurt circuit la tabloul electric. Nu aveau mult dar acum nu mai au nimic! este mesajul Elenei Craivan.

Pentru cei care vor să dea o șansă acestor copii, o pot face cu materiale de construcție, mobilă, electrocasnice, hăinuțe etc.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu și ”Asociația Născută Înger”, la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook AICI.

Soții Craivan și Carmen Suciu s-au mai implicat într-un proiect umanitar pentru 4 copii dintr-un Centru de plasament din Piatra-Neamț (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE