Piatra-Neamț: Tinerii cu rezultate excepționale, promovați la ședințele de Consiliu Local

La inițiativa primarului Dragoș Chitic, înainte de fiecare sedință de Consiliu Local, va fi prezentat și promovat câte un tânăr din Piatra-Neamț cu un talent deosebit sau rezultate deosebite la olimpiade.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vă propun să ieșim din tiparul clasic al unei ședințe de Consiliu Local iar începând cu ședința de astăzi 31 iulie, la fiecare întrunire a Consiliului Local să invităm în sala de ședințe un elev sau fost elev al unei școli din Piatra-Neamț, talentat sau un elev care a obținut o performanță pentru a primi din partea noastră respectul cuveni, pentru a încuraja și promova performanța la Piatra-Neamț.

Astazi a fost prezenta in sala de sedinte o tanara performera locala, foarte talentata ,domnisoara Sînziana Elena Ailenei, proaspata absolventa a Liceului de Arta Victor Brauner din Piatra Neamt , sefa de promotie cu media 10, care ne-a incantat cu cateva melodii folk. Evenimentul a fost emotionant si datorita faptului ca Sinziana Ailenei a fost eleva colegei noastre , doamna consilier PNL Luminita Moscalu. Consider ca este o datorie a fiecarei comunitati sa sprine, sa stimuleze si sa premieze performanta. Felicitari Sinziana si mult succes in continuare ! –a declarat primarul Dragoș Chitic

PUBLICITATE