Piatra-Neamț: Țepar reținut de polițiști. Cerea sponsorizări…

Un bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamţ a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 3 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au identificat şi reţinut un bărbat, de 37 de ani, din Piatra Neamţ, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă la înşelăciune.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că la data de 10.05.2018, poliţiştii au fost sesizaţi de reprezentantul unei instituţii publice cu privire la faptul că o persoană necunoscută a apelat telefonic administratorii mai multor societăţi comerciale, cărora le-a solicitat, în numele acestuia, diferite sume de bani, cu titlul de sponsorizare.

Ieri, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea acestor fapte, un bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamţ.

În urma probării activităţii infracţionale, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Astăzi, acesta urmează  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE