Piatra-Neamț: Tarifele pentru fotbal, tenis și alte activități la Sala Polivalentă

Sala Polivalentă din Piatra-Neamţ, a cărei construcţie a fost finalizată în anul 2010, este o facilitate sportivă publică care aparține pietrenilor și se află în prezent în administrarea S.C. Locativserv S.R.L.

Complexul sportiv oferă spaţii generoase pentru activităţi din cele mai variate: evenimente sportive şi cultural artistice, concerte, conferinţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducerea Locatiserv dorește pe această cale să aducă la cunoștința persoanelor interesate și celor dornici de mișcare că la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț, pe lângă meciurile din competițiile locale, naționale și internaționale, orice persoană interesată poate, contracost, să desfășoare activități sportive.     

Vezi tarifele – AICI

In ultima sedinta de Consiliu Local desfasurata in data de 27.09.2018 au fost aprobate noi tarife pentru o parte dintre activitatile ce se pot desfasura la Sala Polivalenta, astfel:

  • Teren tenis – 40 lei/ora pe timp de iarna si 20 lei/ ora pe timp de vara.
  • Teren mini-fotbal – 100 lei/ora.
  • Inchiriere spatii de la intrarea principala si de la demisol pentru activitati comerciale – 80 lei/ora.
  • Tarife pentru loturile, grupurile de sportivi (handbal,volei) aflati in cantonament sunt urmatoarele:
    – 50 lei/ora pentru inchirierea salii competitionale mici;
    – 100 lei/ora pentru inchirierea salii competitionale mari.

Persoanele interesate se pot adresa administratorului Sălii Polivalente (str. Mihai Viteazu), la sediul societății S.C. Locativserv S.R.L (str. Cuejdi, nr. 1 B, cladire Mall Forum Center, et. 3) sau pe pagina de facebook a societății https://www.facebook.com/locativserv.

PUBLICITATE