Piatra-Neamț – Tânăr prins de 2 ori drogat la volan în aceeași noapte. A fost reținut

Un tânăr de 22 de ani a fost oprit de două ori în aceeași noapte de polițiștii din Piatra-Neamț, fiind testat pozitiv pentru substanțe psihoactive și reținut pentru 24 de ore. După ce inițial i-a fost suspendat dreptul de a conduce, tânărul a fost prins din nou la volan fără permis.

În noaptea de 26 aprilie a.c., în jurul orelor 01:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț, au procedat la oprirea unui autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, care circula pe strada Mihai Eminescu, în municipiul Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe,  fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule.” – a transmis Poliția Neamț

După ce i-au fost recoltate probe biologice la un centru medical pentru confirmare și i-a fost suspendat dreptul de a conduce, tânărul a fost surprins din nou la volan pe strada Piața Ștefan cel Mare, la ora 05:10.

„La aceeași dată, în jurul orei 05:10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au oprit pentru control un autoturism, ce se deplasa pe strada Piața Ștefan cel Mare, condus de același tânăr, în vârstă de 22 de ani.

Și de această dată, în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și fără permis de conducere.

În urma materialului probator administrat de polițiști, față de tânărul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE