Piatra-Neamț – Stadiul și programul lucrărilor de pe coridorul Traian – Decebal

Proiectele de modernizare a culoarului de mobilitate Bd. Traian – Piața Mihail Kogălniceanu – Bd. Decebal intră într-o nouă etapă, cu lucrări concentrare pe amenajarea trotuarelor și reconfigurarea intersecțiilor pentru o mai bună gestionare a traficului și accesibilitate, anunță Primăria piatra-Neamț

„În săptămâna 11 – 15 martie continuă lucrările la proiectul de înlocuire a magistralei de apă, dar și cele pe partea de infrastructură rutieră, la proiectul de modernizare a culoarului de mobilitate Bd. Traian – Piața Mihail Kogălniceanu – Bd. Decebal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe Bulevardul Traian constructorul amenajează trotuarele și rampele pentru persoanele cu dizabilități, pe partea stângă a sensului de mers către Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu”.

Tot pe Bulevardul Traian se lucrează la refacerea stratului suport, pentru aducerea sa la starea inițială: în unele zone se reface placa de beton, iar în altele se toarnă material de umplutură bine compactat, conform soluțiilor stabilite în proiectul tehnic.” – au transmis reprezentanții Primăriei

Pe Bulevardul Decebal, în zona intersecției cu străzile Independenței și Liliacului, această săptămână aduce montarea a două cămine pentru noua magistrală de apă, un pas crucial pentru finalizarea lucrărilor la proiectul de aducțiune de apă.

„După finalizarea integrală a lucrărilor la proiectul noii aducțiuni de apă și în funcție de condițiile meteo, va începe reconfigurarea intersecțiilor de pe acest bulevard.

Mai exact, intersecțiile de la Biserica Precista Nouă și cea cu străzile Independenței – Liliacului vor fi transformate în intersecții semaforizate.

Tot de săptămâna viitoare, dacă temperaturile exterioare vor fi favorabile, vor începe reparații punctuale cu mixturi asfaltice.” – mai precizează Primăria Piatra-Neamț

PUBLICITATE