Piatra-Neamț: Spectacol maraton pentru Adelina la Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț organizează duminică, 10 februarie, un spectacol maraton pentru Adelina, fetița în vârstă de 10 ani, din Piatra-Neamț, care a aflat de Crăciun că suferă de leucemie. (vezi articolul AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Spectacolul maraton este organizat din inimă pentru a sărbători cu veselie și speranță ziua Adelinei. Pe 6 februarie ea împlinește 11 ani, iar cel mai frumos și dorit cadou este viața. – informează reprezentanții mall-ului

Contribuie și tu la acest cadou, donând în cadrul evenimentului și vino să o sărbătorim împreună la spectacolul organizat de ziua ei!

Te așteptăm duminică, 10 februarie,  în intervalul orar 13:00-19:00, în zona de Food Court, etajul 1, să adunăm împreună cadourile pentru Adelina!

Ne vor încânta din inimă Ansamblul Folcloric Comorile Neamțului, Elevii Școlii Populare de Arte „Carmen Saeculare”, Ruby’ma Music Art și numeroși alți artiști din județul Neamț. Scena este deschisă pentru oricine își dorește să contribuie la cadoul pentru Adelina, așa că te invităm cu drag să cânți în cadrul Spectacolului Maraton. Cei interesați să cânte în cadrul spectacolului, sunt rugați să sune la numărul de telefon  0766.688.688.

Donează și tu și oferă-i Adelinei cel mai de preț cadou!

PUBLICITATE