Piatra-Neamț: Șoferul urmărit de polițiști și care a spulberat o tânără pe trecere a fost prins

Actualizare: Șoferul prins și-a recunoscut faptele în fața polițiștilor. Vezi declarațiile Poliției Piatra-Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O tânără de 16 ani a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț după ce a fost lovită de un șofer care era urmărit de polițiști. Șoferul a fost prins.

Conform unor informații oferite de Poliția Neamț, în urma unei sesizări făcute de către un participant la trafic despre faptul că șoferul avea un comportament agresiv în trafic, echipa de poliție care a preluat sesizarea a identificat autoturismul în trafic și a efectuat semnalul de oprire a autoturismului. Conducătorul și-a continuat deplasarea și s-a pornit în urmărirea lui. În zona trecerii de pietoni de pe b-dul Decebal, șoferul care era urmărit de poliție a accidentat un pieton aflat în traversarea drumului. Polițiștii au oprit pentru a acorda primul ajutor victimei. După mai multe filtre în trafic, polițiștii l-au prins pe suspect.

Este vorba despre despre un tânăr de 26 de ani din Dobreni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Victima este o tânără de 16 ani din Piatra-Neamț, elevă în clasa a a X-a și a fost transportată în stare gravă la spital. Aceasta a fost internată în Secția de Terapie Intensivă iar starea ei este stabilă.

Vezi foto/video – Accident grav în Piatra-Neamț. Un șofer urmărit de poliție a spulberat o tânără pe trecere

PUBLICITATE