Piatra-Neamț: Soarta unui loc de joacă pentru copii: distrus de 7 ori într-un an

În urmă cu 3-4 luni, un spațiu de joacă din cartierul Dărmănești (zona blocului 40), a fost reabilitat după ce fusese distrus de mai multe ori. Astfel, Toboganele, scrâncioabele şi balansoarele au fost refăcute şi proaspăt vopsite, iar întreg părculeţul arăta ca nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi, acesta abia mai poate fi recunoscut dupa ce anumite persoane, fără pic de respect pentru bunurile comune, l-au distrus pur și simplu. Toboganul din plastic a fost distrus iar scrânciobul, rupt. Și nu este pentru prima dată când angajații Publiserv repară acest parc. De anul trecut de când a fost construit și până acum s-a intervenit de 6 ori.

Din păcate, din cele 45 locuri de joacă din Piatra-Neamţ, majoritatea au aceeaşi soartă.

În luna mai făceam o postare pe în care anunţam reabilitarea spaţiului de joacă din Dărmăneşti (bl.40) după ce fusese distrus de mai multe ori. Toboganele, scrâncioabele şi balansoarele erau refăcute şi proaspăt vopsite, întreg părculeţul arăta ca nou.
Astăzi am trecut iar. Toboganul din plastic a fost distrus iar scrânciobul rupt şi smuls. Echipa de la Publiserv care repară de zor locuri de joacă prin oraş mi-a spus că de anul trecut până acum s-a intervenit de 6 ori la acest obiectiv.
În Piatra-Neamţ sunt 45 locuri de joacă şi majoritatea au aceeaşi soartă. Ne distrugem până şi locurile unde se joacă copii noştri. Aşa este, nu suntem toţi la fel dar nici nu putem pune poliţia să păzească fiecare balansoar din oraş. E trist.. – a scris consilierului Romel Bîrjoveanu pe Facebook

PUBLICITATE