Piatra-Neamț: Se fac înscrieri la Centrul de limba engleză pentru copii, Helen Doron English

Noul an școlar începe curând, iar Centrul Helen Doron English din Piatra-Neamț face înscrieri pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3-14 ani. Astfel, sunteți invitați să vă înscrieți copiii la unul din cursurile demonstrative și gratuite care vor avea loc în perioada 7-11 septembrie.

Helen Doron English este o instituție recunoscută și premiată la nivel internațional cu un succes de 30 de ani în predarea limbii engleze pentru copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Părinții au toate motivele să aleagă Helen Doron English:

  • Copiii învaţă şi deprind limba engleză în mod natural şi îşi dezvoltă personalitatea, temperamentul, abilităţile de comunicare şi socializare.
  • Metodele de învăţare folosite iau în considerare stilurile diferite de învăţare ale copiilor și toate cursurile noastre sunt dezvoltate pentru a contribui la succesul copiilor şi tinerilor.
  • Programele noastre sunt create de experţi în învăţarea limbii engleze şi sunt predate de profesori special pregătiţi și acreditați Helen Doron.
  • Toate activităţile, cântecele, animaţiile şi jocurile sunt compuse şi produse special pentru a le oferi cursanţilor o experienţă provocatoare şi distractivă, care facilitează reţinerea vocabularului.
  • Învățarea continuă și acasă prin cardul aplicației Kangi Club la care copilul va avea acces odată înscris la cursurile noastre. Acolo el poate asculta și învăța limba engleză prin cursurile dezvoltate pentru fiecare grupă de vârstă, iar în clasă aprofundăm învățarea.

Pentru a evita răspândirea virusului Covid-19 centrul nostru ia toate măsurile de siguranță necesare: se reduce numărul de cursanților/grupa la maxim 6 copii, se dezinfectează și se aerisesc clasele înainte de a fi utilizat, iar pentru a se evita aglomerarea se folosesc cele doua intrări separate.

***

Vă așteptăm să vă înscrieți copiii la cursurile noastre! La centrul Helen Doron suntem pregătiți și gata să transferăm orele online dacă situația nu ne permite iar înscrierile se pot face și pentru lecții online în cazul în care copilul nu poate ajunge la centru. 

Helen Doron is here for you, no matter where the school year begins!

Pentru informații și înscrieri sunați la 0740347044 sau scrieți-ne pe pagina noastră de Facebook: Helen Doron English Piatra Neamt.

NEAMȚ: Primul centru de limba engleză pentru copii, Helen Doron English, se deschide în Piatra-Neamț, pe 16 septembrie

PUBLICITATE