Piatra-Neamț se alătură diasporei! Zeci de pietreni au plecat spre București

”Piatra-Neamț se alătură diasporei!”  este unul dintre mesajele cu care au plecat spre București cei care vor participa astăzi, 10 august, la miting.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O parte dintre cei care au plecat din Piatra-Neamț au avut ca punct de plecare parcarea de la Sala Polivalentă. La ora 9:30 când fusese anunțată plecarea pe rețelele de socializare, din parcare au plecat câteva mașini spre Roman unde urmau să se întâlnească atât cu cei de acolo cât și cu o coloană de protestatari din Iași.

Care doriţi să mergeţi în coloană spre Bucureşti pe 10 august? Plecăm din Piatra Neamţ la ora 09:30, de la Sala Polivalentă, pentru a ne uni cu o coloană care pleacă din Iaşi, condusă de domnul Cătălin Urtoi. Nu există cazare organizată, plătiţi singuri drumul, vă sacrificaţi cel puţin două zile pentru România. Sunt oameni doritori să meargă şi nu dispun de masină? Trimiteţi-mi mesaj în privat pentru a vă putea pune în legătura unii cu alţii. Alaturaţi-vă diasporei! Nu va lasaţi influenţaţi de mass media deţinuta de cei de la putere, este mesajul postat pe Facebook.

Alte grupuri de mașini au plecat direct spre Bucureși azi dimineață, iar alții sunt în București încă de ieri.

Românii din diaspora se strâng astăzi în Piaţa Victoriei din București, la mitingul anti-PSD. În semn de solidaritate din toate colțurile țării au plecat grupuri de protestatari pentru a li se alătura. De asemenea sunt anunțate proteste în mai multe orașe din țară.

PUBLICITATE