Piatra-Neamț: Scenă penibilă la prima conferință de presă a primarului Carabelea (VIDEO)

Rezultatele alegerilor locale de la Neamț i-au adus nori negri lui Mugurel Cozmanciuc, șeful PNL Neamț, care este marele pierzător ale acestor alegeri.

La Roman, Laurențiu Leoreanu a reușit să câștige primăria municipiului prin intermediul lui Leonard Achiriloaie și a adunat câteva victorii importante în comunele din jur, unde notorietatea acestuia a contat, ca de fiecare dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La Piatra-Neamț, votul politic pro PNL l-a scos pe Andrei Carabelea primar. Nu putem exclude nici munca acestuia din campanie, dar votul politic a fost mai mare decât al candidatului la primărie, lucru care l-a ajutat sa fie primar.

Foarte interesant este faptul că, deși populația l-a votat pe Carabelea la primărie și PNL a câștigat și la votul politic (inclusiv la Consiliul Județean), oamenii nu l-au votat pe Cozmanciuc la președinția CJ Neamț.

El a pierdut umilitor în fața lui Ionel Arsene, care a luat mai mult cu 500 de voturi în Piatra-Neamț față de Mugurel Cozmanciuc. Și asta în condițiile în care partidele de dreapta au un scor de aproximativ 60% în municipiu.

Probabil acesta a fost unul din motivele pentru care Cozmanciuc este foarte deranjat că nu a luat voturi la Piatra-Neamț, unde Carabelea a ieșit primar, lucru vizibil și în timpul conferinței de presă de astăzi.

Mugurel Cozmanciuc nu l-a lăsat pe Carabelea să vorbească la microfon când i-a venit rândul la cuvânt, spunându-i să-și mute microfoanele pe pupitrul său.

Pur și simplu nu a vrut să-l lase în mijloc, să vorbească în conferința de presă. Un gest urât, probabil din răzbunare pentru victoria altuia și eșecul propriu.

Pentru că a pierdut Consiliul Județean, singura perspectivă de interes pentru Cozmanciuc rămâne primăria Piatra-Neamț. Aici e un bazin electoral important dar și o sursă financiară prin prisma fondurilor europene și nu numai.

Aici este de văzut cum va reuși Mugurel Cozmanciuc să-l transforme pe Carabelea într-o marionetă proprie, punându-i „supraveghetori” la fiecare mișcare. Așa că pasul următor va fi „confiscarea” lui Carabelea de către Mugurel Cozmanciuc.

PUBLICITATE