Piatra-Neamț: Scandal cu pistoale și împușcături în trafic. Un tânăr a fost reținut

La data de 2 august, în jurul orei 19:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi de către un bărbat de 45 de ani, din Crăcăoani, despre faptul că o persoană aflată la volanul unui autoturism, ar trage cu un pistol cu bile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Poliţiştii au intervenit imediat, iar din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că un tânăr de 20 de ani, din Piatra Neamţ, în urma unor discuţii contradictorii cu bărbatul de 45 de ani, a început să tragă în autoturismul condus de acesta, cu un pistol tip airsoft  (armă neletală nesupusă autorizării, cu proiectile din plastic) iar ulterior i-a adresat ameninţări şi injurii atât lui cât şi altor două persoane care se aflau împreună cu acesta.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii tânărului pentru 24 ore, pe care l-au introdus în arestul I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, poliţiştii i-au confiscat arma tânărului, pe care l-au şi sancţionat pentru nerespectarea regimul armelor şi muniţiilor, cu 5000 de lei amendă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi distrugere.

PUBLICITATE