Piatra-Neamț: Sărbători de neuitat la Shopping City Piatra-Neamț

În luna cadourilor, Shopping City Piatra-Neamț îi întâmpină pe vizitatorii centrului comercial cu multe surprize: Moș Crăciun le dă întâlnire copiilor și așteaptă să le primească scrisorile în care au notat toate dorințele. Spiridușii și crăciunițele au pregătit dulciuri și concursuri pentru cei mici, iar adulții vor asculta cele mai frumoase colinde interpretate de Fuego.

În fiecare zi, între 20 și 22 decembrie, în intervalul orar 14:00 – 19:00, vizitatorii centrului comercial se vor întâlni cu Moșul și echipa lui: spiridușii și crăciunițele  vor cânta colinde și au pregătit spectacole de pantomimă. Apoi, vor organiza concursuri pentru cei mici, iar premiile vor fi oferite chiar de bătrânul Moș Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Surprizele nu se termină aici! Pentru ca experiența magică să fie completă, în fiecare zi vor răsuna glasurile colindătorilor:

  • 20 decembrie: Ansamblul Folcloric Codrii Neamțului;
  • 21 decembrie: Ansamblul Folcloric Comorile Neamțului;
  • 22 decembrie: Clubul Pinochio.

În pragul Ajunului Crăciunului, Shopping City Piatra Neamț va găzdui cel mai frumos spectacol de colinde susținut de Fuego. Spectacolul are loc pe data de 23 decembrie la ora 17:00 iar în deschidere vor cânta elevii de la Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”, începând cu ora 16:00. Accesul este liber.

În perioada sărbătorilor de iarnă, Shopping City Piatra-Neamț va avea un program special, după cum urmează:

  • 17 – 23 decembrie și 27 – 30 decembrie: galeria comercială va fi deshisă între 10:00 – 22:00, iar magazinul Carrefour va avea program prelungit, până la ora 24.00
  • 24 și 31 decembrie: va fi deschis în intervalul 10:00 – 18:00
  • 25 decembrie și 1 ianuarie: galeria  comercială și Carrefour vor fi închise, iar MaxFun va fi deschis între: 14:00 -22:00

Mai multe informații despre activitățile organizate în centrul comercial se pot afla pe https://shoppingcitypiatraneamt.ro/, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.

PUBLICITATE