Piatra-Neamț: Sâmbătă, 10 noiembrie, CSM Ceahlăul – CSM Focșani

CSM Ceahlăul Piatra-Neamț joacă sâmbătă, 10.11.2018, cea din urmă partidă pe propriul teren în acest an. De la ora 14:00 va începe duelul cu CSM Focșani pe Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra-Neamț.

Având în vedere că va fi ultima apariție într-un joc oficial în 2018 în propriul fief, galben-negrii își doresc victoria pentru a o dedica suporterilor ce vor fi prezenți la meci și celor care sunt cu sufletul alături de ei. Antrenorul Gabriel Rădulescu este de părere că acest obiectiv imediat nu trebuie să aducă un plus de presiune pe umerii jucătorilor săi, ci să însemne un plus de motivație. Asta în condițiile în care și lotul este pregătit și apt din toate punctele de vedere, singurul absent fiind Codrin Coteț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Gabriel Rădulescu, antrenor principal CSM Ceahlăul:
Acest din urmă meci acasă nu înseamnă presiune pentru noi, ci este o motivație în plus. Fiind ultimul meci acasă chiar ne dorim victoria, poate mai mult ca niciodată. Sper să reușim. O sa facem tot posibilul să ieșim învingători de pe teren. Am încredere că acest final de sezon de toamnă să va termina frumos pentru noi. Mai sunt trei jocuri cu echipe bune și sper să putem scoate cât mai multe puncte. O să facem tot posibilul să câștigăm.”

Tehnicianul galben-negrilor a vorbit și despre CSM Focșani.
CSM Focșani este o echipă experimentată, cu jucători tehnici. Este o formație care stă bine în teren, destul de agresivă, cu știința jocului, deci este o echipă bună a Ligii 3. Focșaniul are ca obiectiv promovarea în Liga 2 în perioada următoare. Încearcă să își refacă stadionul, au stabilitate financiară, au lot destul de bun și toți cei care au jucat împotriva lor au avut probleme”.

Antrenorul a transmis un mesaj și suporterilor pietreni:
Așteptăm să ne susțină și să înțeleagă în continuare că noi mai avem de lucrat și că nici terenul nu reprezintă acum un avantaj. Sper să ne încurajeze, pentru că orice echipă are momente bune și mai puțin bune în timpul unui joc și atunci avem nevoie de sprijin nu de reproșuri. Noi chiar vrem să jucăm și să câștigăm. Nu suntem o echipă cu jucători experimentați și blazați. Chiar suntem motivați să facem treabă bună, să jucăm fotbal. Dacă nu ne iese avem de încurajări, asta este ideea de bază”.

sursa: CSM Ceahlăul
PUBLICITATE