Piatra-Neamț: S-au depus ofertele pentru Piața Centrală. Urban se detașează în câștigător

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor pentru administrarea Pieței Centrale Agroalimentare Sf. Gheorghe din Piatra-Neamț a fost astăzi, 7 septembrie, ora 10:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dacă în urmă cu mai bine de 2 săptămâni anunțam care erau primele firme interesate de preluarea în administrare a pieței (vezi articolul – AICI), astăzi, pe surse, am aflat și care sunt firmele care au depus ofertele:

  • societatea Urban,
  • firma unui om de afaceri care administrează restaurantul Kristal
  • o firmă din București
  • firmele Palina și XdataSoft, care au mers în asociere, dar care au depus ofertele cu câteva minute după termenul final și pot fi excluse de la procedură

Tot pe surse, se pare că redevența cea mai consistentă pe care ar trebui să o plătească primăriei (bani care vin direct la bugetul local) aparține firmei URBAN (68%), urmată de celelalte două firme cu o redevență de 40% respectiv 30%. Astfel, la prima vedere Urban SA se poate considera câștigătoare a acestei licitații.

Cu siguranță vor urma clarificări sau contestații din partea participanților care vor prelungi semnarea contractului și deschiderea pieței.

Cert este că dacă URBAN va câștiga licitația, ar fi o palmă dată consilierilor PSD care au votat de nenumărate ori ca piața să rămână închisă, pentru a nu fi preluată de această societate.

PUBLICITATE