Piatra-Neamț: S-a deschis Târgul de Crăciun (Galerie FOTO)

Târgul de Crăciun organizat de Consiliul Judeţean Neamţ prin Centrul de Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” a debutat, astăzi, 7 decembrie, cu un concert al interpretului Lou Bega.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primii care au urcat pe scena Târgului, la ora 18:00, au fost copiii de la clasa de muzică uşoară a Şcolii Populare de Artă, clasă coordonată de Paula Nicorescu-Ghivirigă. Au urmat recitalurile oferite de membrii îndrăgitei trupe autohtone „Los Anonimos“, pentru ca finalul primei seri să-i aparţină starului de origine germană Lou Bega.

Târgul de Crăciun de anul acesta se va întinde pe perioada 7 decembrie 2018 – 5 ianuarie 2019. Programul artistic este astfel structurat încât la fiecare sfârşit de săptămână – în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică – Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“ să ofere publicului nemţean spectacole de genuri muzicale diverse, de la tradiţionalele colinde, la muzica dance, folk, pop, ori folclor. Cu excepţia serii din data de 28 decembrie, spectacolele vor începe la ora 18:00.

Cei care doresc să se bucure de atmosfera de sărbătoare a Târgului sunt așteptați la Curtea Domnească din Piatra-Neamţ, pe platou, acolo unde se va găsi şi o diversitate de sortimente de produse alimentare sau decorative, care vor putea fi cumpărate de la căsuţele din perimetrul amintit.

Pe parcursul evenimentului Târgul de Crăciun de la Neamț vor evolua numeroși artiști locali și naționali, printre care se remarcă Roxana Nemeș, Selfie, Heaven, Ionică Moroșanu, Adi Beznă, Oana Radu, Claudia Pavăl, Hevito, Alessia, Dya, alături de multe alte tinere talente ale cluburilor de copii din județul Neamț.

PUBLICITATE