PIATRA-NEAMȚ: S-a deschis sezonul estival LA CAIACE – 2018. Vezi PROGRAMUL și PREȚURILE (FOTO/VIDEO)

Deschis în zona Bâtca Doamnei, La Caiace este un concept nou care vă propune programe de sport și evenimente inedite, gândite ca o alternativă de petrecere a timpului liber, pietrenii și turiștii putând alege dintre activități educative, culturale, sportive și de relaxare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Odată ce căldura se instalează pe deplin, iar soarele începe să ni se arate în toată splendoarea sa, cuvantul de ordine devine outdoor. Iar fiecare dintre noi începe să-și caute acel colțișor care să i se potrivească perfect, în care să se simtă el însuși, în care să se simtă fericit.  Noi credem ca l-am găsit pe cel mai potrivit: La Caiace, o adevarată oază de liniște și verdeață la doi pași de oraș, pe malul lacului Bâtca Doamnei. În zilele toride, când căldura te copleșește, pe caiac, la o plimbare pe lacul ce înconjoară orașul ai putea jura chiar că simți briza mării. Nu e de mirare: împreună cu aerul proaspăt, lumina, soarele și muzica, experiența va fi exact ca o mica vacanță din care te întorci.

Proiectul La Caiace este inițiat de Asociația FII ACTIV, ce susține cu entuziasm şi programe şi pe cei mici şi pe cei mari. Şi pe cei ce vor să cucerească parcul din faţa blocului dar şi pe cei ce ţintesc către vârfurile cele mai înalte. Fii Activ – Fii Sănătos!

Printre evenimentele desfășurate La Caiace, amintim Sport la firul ierbii (întreg sezonul): La fiecare sfârșit de săptămână, antrenori de pilates și yoga vă așteaptă să începeți weekend-ul împreună cu mișcare și relaxare în mijlocul naturii. Pentru cei care îți doresc un antrenament cu totul diferit față de ce au mai întâlnit în sălile de aerobic, partenerii noștri v-au pregătit clase de PILATES, ZUMBA sau FIGHT FITNESS.

PROGRAM:

  • Luni-Vineri: 16:00 – 21:00
  • Sâmbătă și Duminică: 12:00 – 21:00

PREȚURI:

  • Caiace simple – 20 lei / ora
  • Caiace duble – 30 lei / ora
  • Hidrobiciclete – 40 lei / ora

PUBLICITATE