Piatra-Neamț: Rușine! PSD a dat „o palmă” elevilor olimpici

Consilierii PSD-ALDE s-au opus, în ședința de Consiliu Local de astăzi (27 septembrie), unui proiect de hotărâre prin care municipalitatea oferea o mai mare recunoaștere elevilor olimpici din Piatra-Neamț, prin expunerea acestora pe panourile publicitare din oraș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Proiectul propus de consilierul Romel Bîrjoveanu, alături de consilierii PNL din Consiliul Local, era de a înlocui, timp de 15 zile pe an, bormașinile și reclamele la medicamente de pe panourile publicitare din oraș cu pozele elevilor care au obținut rezultate deosebite la învățătură.

Deși printre consilierii PSD se regăsesc și două cadre didactice, aceștia au votat ÎMPOTRIVA proiectului, fără niciun motiv.

„La ședința Consiliului Local de astăzi, PSD s-a împotrivit promovării elevilor olimpici din Piatra-Neamț, proiect propus de grupul liberal.

Asemenea mentorilor Dragnea și Dancilă, pesediștii din Piatra-Neamț arată că n-au niciun respect pentru valori și pentru educație, votând împotriva proiectului de promovare a olimpicilor locali pe panourile publicitare din oraș. Nu au avut nicio remușcare, niciun argument, pur și simplu s-au împotrivit.

PSD livrează școlilor din România manuale cu greșeli grosolane, iar la proiectele care vizează sprijin pentru tinerii olimpici se opun. Pentru că pot și pentru că nu le pasă.

Data viitoare voi veni cu un proiect de hotărâre intitulat „Vasilica Dancilă”, care să premieze agramații, mediocrii și cei cu școala vieții la activ. Daca olimpicii nu i-au impresionat pe pesediști, sunt sigur că această categorie va avea o susținere garantată.” – este mesajul consilierului Romel Bîrjoveanu

PUBLICITATE