Piatra-Neamț: Reținut pentru că nu a păstrat distanţa faţă de soţie

Un bărbat de 54 de ani, din Piatra-Neamţ este cercetat de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectare a hotărârii judecătoreşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, la data de 20 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au identificat şi reţinut un bărbat de 54 de ani, din Piatra-Neamţ, bănuit de comiterea infracţiunii de nerespectare a hotărârii judecătoreşti.

Din cercetările efectuate a reieşit că la data de 20 ianuarie, în jurul orelor 1:40, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 45 de ani, din Piatra-Neamţ despre faptul că soţul său ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinţei, încălcând astfel prevederile ordinului de protecţie emis de Judecătoria Piatra-Neamţ, prin care era obligat să păstreze o distanţă de minim 500 de metri faţă de aceasta.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectare a hotărârii judecătoreşti, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE