Piatra-Neamț: Reținut după ce și-a amenințat tatăl cu moartea și că îi va da foc la locuință

Polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

La data de 2 iulie, în jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o persoană, cu privire la un conflict între două persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 44 de ani, din Piatra Neamț, ar fi exercitat acte de violență asupra tatălui său, un bărbat de 71 de ani.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, polițiștii au constatat faptul că există risc imminent, astfel fiind emis ordin de protecție provizoriu.

Ulterior, în jurul orei 18.30, polițiștii au fost sesizați de către bărbatul de 71 de ani, cu privire la faptul că fiul său nu a respectat măsurile impuse prin ordinul de protecție provizoriu, cel din urmă deplasându-se la domiciliul tatălui său, unde i-ar fi adresat amenințări cu moartea și că îi va da foc la locuință.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

PUBLICITATE